Studenter

GET RITSJ

Get Ritsj-kortet gir ALLE studenter 30% rabatt på voksing, vippeextensions og forming av bryn. I tillegg til 15% rabatt på alle andre Wahwah-behandlinger. Går du på Wahwah får du en behandling som er helt Porsche i kvalitet og Mini i pris. Get Ritsj-kortet er helt gratis, og kan hentes på ditt nærmeste Wahwah-studio!

Velkomstpakke

Vi gir deg 60% rabatt på skjønnhetspleie inkl. to utvalgte hudpleieprodukter første gang du bruker Ritsj-kortet. Ordinær pris kr. 2600,-. Velkomstpris kr. 990,-

Bestill

Behandlinger med studentrabatt er tilgjengelig på faste tider og faste dager, og må bestilles på telefon 55 11 80 00. Der får du vite neste ledige time. PS: Husk gyldig studentbevis!

Voksing 101

Hvor langt må håret være før voks-timen?

- Vi anbefaler at håret er fra 5mm til 1 cm for at voksen skal ta ordentlig tak i hårene.

Hva kan jeg gjøre i forveien for å minske smerten?

- Pass på at hårene ikke er for korte. Smør deg godt med en beroligende og kjølende fuktighetskrem på området som skal vokses for å minske smertene. Vi anbefaler [comfort zone] natural remedies aloe vera 95%.

Hvilke forberedelser burde jeg gjøre før voks-timen?

- Det er ekstra behagelig for terapeuten om du kommer ren. Vi anbefaler å ha med våtservietter om man ønsker å freshe seg opp før timen.

Hva trenger jeg å gjøre for å etterbehandle hjemme?

- Vi anbefaler å bruke [comfort zone] natural remedies aloe vera 95% både før og etter for å berolige og pleie område. For å unngå inngrodde hår er [comfort zone] Body Strategist Scrub et must.