Vår Kompetanse

Wahwah har gjennom flere års utvikling og drift opparbeidet stor kompetanse innen hud og kroppspleie, og innen spa og studio drift.

Våre ansatte støttes av et profesjonelt fagteam som sørger for at alle behandlinger som tilbyes, og alle produkter som anbefales holder et så høyt nivå som mulig. Hos wahwah er kun det beste godt nok, og kun de beste produkter og behandlinger får en plass i Wahwah sitt kundesortiment, og Wahwah sin meny.

Skin Trim program

I samarbeid med din Wahwah-terapeut utvikler du et personlig skin trim program som gir deg de resultatene du ønsker. Vi lærer deg koden for å holde kropp og sjel i fin form, natt og dag, hele livet.

...litt mindre mas, litt mer wahwah

Hos oss får du et personlig Wahwah skin trim program, som beskriver hva din hud eller kropp trenger, hvilke behandlinger du vil ha godt av og hva du selv kan gjøre.

Wahwah er for alle som vil bort fra prøve og feile metoden, som heller vil oppleve hvor avslappende og godt det er å overlate ansvaret for selvpleie til folk som kan det: Profesjonelle terapeuter som vet hva som er riktig behandling for din kropp og hud til enhver tid.

 

Gulrotens supre innhold av vitamin A, bidrar til å gi deg en sunnere hud. Den fungerer som en antioksidant til å nøytralisere skadelige elementer i huden. A-vitamin forebygger rynker, gjør at huden lettere kan motstå infeksjoner og det holder huden ung. Andre gode kilder er appelsin, squash og søtpoteter, brokkoli, spinat og kål, egg, lever og fisk.

Har du fet hud? Prøv gresskarkjerner, mandler, nøtter og frø. De har i tillegg gode fettsyrer i seg. I frukt og grønnsaker med sterk oransje farge, som appelsiner og gulrøtter, finner du også betakaroten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

For noen bøtter det ned med regn i dag, men for deg som er i solen. Husk solbeskyttelse! Tromborgs solserie er 100% økologisk og naturlig, herlig lett duft og konsistens. Kan benyttes av HELE familien <3 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tromborgs herlige lipstick Jumbo Pen kommer nå også i fargetonene #14, og #15. En herlig rosa og en frisk korallrød - Transparente og perfekte til deg som ønsker uimotståelige lepper!

Leppepennenes kremete konsistens og anvendelige form gjør det lett å oppnå et naturlig, feilfritt resultat - hver gang. Deres fuktighetsgivende formel absorberes godt inn i leppene og etterlater dem flotte og velpleide.

Ved bruk av Tromborgs blyantspisser er pennene lett å vedlikeholde og vil ved bruk fremstå som frisk og ny.

Pris: 240,-
... See MoreSee Less

View on Facebook