Vår Kompetanse

Wahwah har gjennom flere års utvikling og drift opparbeidet stor kompetanse innen hud og kroppspleie, og innen spa og studio drift.

Våre ansatte støttes av et profesjonelt fagteam som sørger for at alle behandlinger som tilbyes, og alle produkter som anbefales holder et så høyt nivå som mulig. Hos wahwah er kun det beste godt nok, og kun de beste produkter og behandlinger får en plass i Wahwah sitt kundesortiment, og Wahwah sin meny.

Skin Trim program

I samarbeid med din Wahwah-terapeut utvikler du et personlig skin trim program som gir deg de resultatene du ønsker. Vi lærer deg koden for å holde kropp og sjel i fin form, natt og dag, hele livet.

...litt mindre mas, litt mer wahwah

Hos oss får du et personlig Wahwah skin trim program, som beskriver hva din hud eller kropp trenger, hvilke behandlinger du vil ha godt av og hva du selv kan gjøre.

Wahwah er for alle som vil bort fra prøve og feile metoden, som heller vil oppleve hvor avslappende og godt det er å overlate ansvaret for selvpleie til folk som kan det: Profesjonelle terapeuter som vet hva som er riktig behandling for din kropp og hud til enhver tid.

 

Stamcelle-serien fra Pevonia har skutt fart og raskt blitt en bestselger. Ny teknologi hvor stamceller hentet fra kamfer og argan lik våre egne stamceller som produserer hyaluronsyre, collagen og elastin vil reversere rynker og gi en superglød! Bare se før og etter bildene fra en av våre kunder! Finnes også som egen behandling på Wahwah! Spør etter Stamcelle behandlingen på 55118000! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Stella Awards vinner:

Skin Regimen renewer mask - gir resultater som er tydelige, og huden både ser og føles bedre ut etter bruk. Inneholder veldig gode og potente ingredienser. Er et høykonsentrert produkt som både exfolierer og gir fukt samtidig. Produktet er det vi kaller «multi purpose»; det demper rynker, hjelper mot acne og forhindrer tørrhet på én gang.

Kan kjøpes i alle Wahwah studioer og i vår nettbutikk:
shop.wahwah.no/?product=skin-regimen-renewer-mask-55-ml
... See MoreSee Less

View on Facebook

God morgen! Bekjemp cellulittene med en anti cellulite drenerende frokost. Ananas, grønn te eller en low fat youghurt med bær! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nattåpent ved Wahwah Åsane Storsenter i dag! Stand med gratis form av bryn og -20% rabatt på alle produkter!

Ellers mange gode 17-mai tilbud:
17- mai prepping av bryn og vipper:
1. Kjøp Tromborgs økolgiske og naturlige brow gel og FÅ form av bryn!
2. Fullt sett med vippe extension 990,-
Book: 55118000
... See MoreSee Less

View on Facebook