Vår Kompetanse

Wahwah har gjennom flere års utvikling og drift opparbeidet stor kompetanse innen hud og kroppspleie, og innen spa og studio drift.

Våre ansatte støttes av et profesjonelt fagteam som sørger for at alle behandlinger som tilbyes, og alle produkter som anbefales holder et så høyt nivå som mulig. Hos wahwah er kun det beste godt nok, og kun de beste produkter og behandlinger får en plass i Wahwah sitt kundesortiment, og Wahwah sin meny.

Skin Trim program

I samarbeid med din Wahwah-terapeut utvikler du et personlig skin trim program som gir deg de resultatene du ønsker. Vi lærer deg koden for å holde kropp og sjel i fin form, natt og dag, hele livet.

...litt mindre mas, litt mer wahwah

Hos oss får du et personlig Wahwah skin trim program, som beskriver hva din hud eller kropp trenger, hvilke behandlinger du vil ha godt av og hva du selv kan gjøre.

Wahwah er for alle som vil bort fra prøve og feile metoden, som heller vil oppleve hvor avslappende og godt det er å overlate ansvaret for selvpleie til folk som kan det: Profesjonelle terapeuter som vet hva som er riktig behandling for din kropp og hud til enhver tid.

 

Pevonias nye tinted cream er en BB, CC og DD cream! Alt i ett!! 598,- ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tromborgs nye solkrem SPF 50 i nyeste STYLEmag ... See MoreSee Less

View on Facebook

Én time igjen så er det full baluba i Bergen Sentrum! Vi har fylt et badekar proppet med appelsiner på Wahwah Kløverhuset, og de fem som kan gjette nærmst riktige antall appelsiner i badekaret vinner gavekort på kr 1000,-!! Vi har også stand på Wahwah Xhibition, hvor du kan få gratis skrubb av hendene og herlig prøve på håndkrem fra Tromborg! Vi har også -20% på alle produkter KUN i dag! Velkommen! :-) ... See MoreSee Less

View on Facebook

I dag er det ByNatt i Bergen Sentrum og vi har proppet studioene våre med aktiviteter og sprell!!

Wahwah Kløverhuset og Wahwah Store:
Stand med gjett appelsinene, de fem nærmeste til antallet appelsiner i badekaret vinner gavekort!
-20% på alle produkter
2 års jubileumspriser på fotpleie: 300,- ord pris: 650,-
( ved bestilling i dag, behandlingen må tas innen juli måned er ferdig )

Wahwah Xhibition
Stand fra 18-20 hvor du kan få skrubbet hendene dine med Tromborgs scrub og få påført Tromborgs NYE håndkrem etterpå.
-20% på alle produkter hele dagen
-20% på alle behandlinger etter 21.00
... See MoreSee Less

View on Facebook