Ansiktsbehandlinger
Inkludert massasje ansikt, nakke, skuldre og hender.

Wahwah flower power
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle.
Tid: 60 min.

Wahwah laidback
Beroligende spesialbehandling for rødmusset, irritert og sensitiv hud. Behandlingen lindrer, gjenoppbygger og styrker hudens immunforsvar. Avsluttes med en silkemyk maske som gjør huden klar og avdempet.
Tid: 60 min.

Back to the future
Er huden din blitt tørr og ”oppildnet” etter mange timer foran dataskjermen? Back to the future fjerner stressymtomer og fuktighetsmangel. Den bekjemper “dataslitasjen” som de frie radikalene påfører huden din. Huden blir fuktfylt, rolig, frisk og balansert.
Tid: ca. 60 min.

Fit for fight
Massasje av nakke og rygg for å løse opp stressknuter og ømme punkt. Gjennom dybdemassasje åpner vi opp for god blodgjennomstrømming i muskulaturen. Behandlingen bekjemper stressymtomer, fuktighetsmangel og slitasje, og lar huden få tilbake sin naturlige s penst, fuktighet, mykhet og balanse.
Tid: 75 min.

Wahwah evergreen
Dette er en vedlikeholdsbehandling som utsetter hudens aldringsprosesser. Den består av en aktiv anti-age behandling og avslappende massasje av ansikt, nakke, skuldre og armer. Vi benytter en massasjemetode som øker og forbedrer effekten av anti-age behandlingen. Produksjonen av elastin og hyalaronsyre i huden øker. Takket være bedre sirkulasjon og tilførsel av oksygen gjenvinner huden sin friskhet og elastisitet. Med evergreen beskytter du hudcellene mot skadelig påvirkning av stress, f orurensing, sol- og skjermstråling.
Tid: 75 min.

Wahwah action
Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA – produkter, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Wahwah action virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betente acner. Etter dampbehandling og fjerning av talgansamlinger, får du en avsluttende maske med alger som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden.
Tid: 60 min.

Wahwah “ja” brudebehandling
Denne behandlingen jevner ut pigmentene i huden, slik at du får fin glød og et strålende friskt utseende. Egner seg ypperlig for alle som skal gifte seg, eller som ønsker en frisk, sunn ”look”. Terapauten bruker en krem maske, Absolute Pearl, som lysner huden, gir den ny vitalitet og en jevn, fin glans.
Tid: 75 min.

WAHWAH FLOWER POWER
940,-
WAHWAH LAIDBACK 940,-
BACK TO THE FUTURE

990,-
FIT FOR FIGHT

1450,-
WAHWAH EVERGREEN

1400,-
WAHWAH ACTION
940,-
WAHWAH “JA” BRUDEBEHANDLING

1350,-