Meny

 • Wahwah soprano

  Behandlingen består av forming og farge av vipper og bryn. Anbefales for menn som ønsker å framheve sin maskulinitet ved å gi ansiktstrekkene renere linjer og kontur. Wahwah soprano kan gjerne kombineres med Wahwah relax ansikt, som er en liten, forfriskende ansiktsbehandling. Tid: 60 min.

 • Wahwah INTRO

  Har du ikke vært hos oss før, vil vi anbefale at du begynner med Wahwah INTRO. Her vil terapeuten sammen med deg gjøre en analyse, og anbefale hvilken behandling det kan være naturlig å starte opp med. Wahwah INTRO har ikke en fast pris, da dette vil variere noe med hvilken behandling du og teraputen blir enige om. Tid: 60 - 75 min.

 • Wahwah on the rocks, rygg

  Massasje med varme lavasteiner som gir fra seg behagelig, avspennende varme under behandlingen. Steinene blir brukt med tyngde og smidighet for å løse opp stiv, støl og stresset muskulatur. Tid: 30 min.

 • Wahwah retro 6

  For å restaurere en hud i ubalanse kan det være nødvendig med en mer omfattende behandlingskur. Både solskadet hud, pigmentforandringer, talgansamlinger, sorte porer, tørr og sprukken hud, inngrodde hår osv., kan bli bra igjen med riktig behandling. Kur på 6 behandlinger

 • Wahwah take-off

  Etter måneder med mørke er det mange som føler at huden trenger et oppkvikkende ”løft”. Take-off oppnås gjennom små, stimulerende impulser til muskelcellene i ansiktet, som gjør at blodsirkulasjonen tar seg opp og musklene får tilbake sin naturlige spenst. Vi oppnår en reduksjon av rynker som skyldes sliten og slapp muskulatur, og huden blir aktivert til å tåle mer og yte mer. Tid: 60 min.

 • Voks legger

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 15 min.

 • Wahwah flower power

  En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin A, B, C og E gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. Tid: 60 min.

 • Brasiliansk

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 20 min / 45 min 

 • Voks overleppe (Ansikt)

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 15 min.

 • Aromasoul arabisk spa

  Denne behandlingen er inspirert av beduinenes gamle ritualer og hanskes med sand, regn, varme og vind. Hver fase av behandlingen henspeiler på energien fra elementene jord, ild, luft og vann. Første del av behandlingen er viet jordenergi og består av en kremaktig skrubb for hele kroppen. Idet skrubben skylles vekk er det den fornyende og rensende følelsen av vann som overtar. Til sist bruker vi varme og bevegelse i en massasje som tenner kroppens naturlige energi og framkaller ny vitalitet. les mer

 • Voks hele ben med bikini

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 45 min.

 • New Woman (under 45)

  New Woman er en av våre mest effektive behandlinger til oppstramming og foryngelse av huden. Den gjenskaper mye av spensten i muskulaturen og hudvevet i ansiktet. Behandlingen tilfører rikelig med sunne antioxidanter og gir en meget god forebyggende effekt mot aldring, redusert elastisitet og manglende spenst i huden. Vi anbefaler kur på 4 behandlinger - da betaler du kun for 3. Tid: 60 min.

 • Voks under armene

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 15 min.

 • Wahwah bodywork

  Behagelig, dyp og kraftfull kroppsmassasje med mange varierte grep. Super for stive og ømme muskler. Tid: 60 min.

 • Vippeextensions – klassisk

  Åpne blikket med vippeextensions utført av våre dyktige terapeuter. Tid: 90 min. Pris: 1600,-

 • Wahwah Laidback

  Beroligende spesialbehandling for rødmusset, irritert og sensitiv hud. Behandlingen lindrer, gjenoppbygger og styrker hudens immunforsvar. Avsluttes med en silkemyk maske som gjør huden klar og avdempet. Tid: 60 min.

 • Voks overleppe med hake

  La Wahwah trylle bort uønsket dun på overleppe og hake. Tid: 15 min.

 • Fit for fight

  Fit for fight bekjemper smerte og ubehag ved stillesittende arbeid. Behandlingen starter med massasje av nakke og rygg, etterfulgt av dybdemassasje av stressknuter og ømme punkt. Du får også profesjonell pleie av hud som er blitt tørr og irritert etter mange timer foran dataskjermen. Vi hjelper med å bli kvitt stressymtomer, fuktighetsmangel og slitasje. Ansiktshuden blir spenstig, fuktet og rolig. Etter behandlingen føler du deg myk, avslappet i kroppen, frisk og klar i hodet. Tid: 75 min.

 • Wahwah mermaid

  Mermaid starter med et deilig, avslappende terapeutisk bad. Hele kroppen blir renset og myket opp med salt, mineraler, aromatiske oljer og masserende vannjetstråler. Etter en liten pause med enkel servering er du klar for Nybakt: med fruktskrubb fjerner vi døde hudceller, fornyer huden og tilførerer fukt og mineraler, så huden får en ny, glatt og ren overflate. Behandlingen fortsetter med en varm, avslappende fuktighetsinnpakning av hele kroppen. Den neste timen er viet Flower Power, en forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin A, B, C og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. Behandlingen avsluttes med en behagelig, dyp og kraftfull kroppsmassasje som løser opp stive og ømme muskler. Mermaid er fri flyt for kropp og sjel! les mer

 • Wahwah retro

  Wahwah retro henter fram igjen huden du en gang hadde. Etter en oppfriskende behandling med syrlige produkter blir hudens nøkkelfunksjoner stimulert og aktivert, slik at den blir i stand til å fornye seg selv. Du vil få en myk, frisk og strålende opplagt hud. Tid: 30 min.

 • Fotpleie

  La trøtte, hovne ben få et avslappende og velgjørende fotbad. Vi klipper og filer neglene og fjerner ubehagelig, hard hud. Det hele avsluttes med en deilig massasje som får igang blodsirkulasjonen og gjør deg langt lettere til beins. Tid: 45/60 min.

 • Aromasoul indisk massasje

  Bevegelse og varme i en utsøkt massasje som antenner kroppens naturlige energi og framkaller ny vitalitet. Tid: 75 min. 

 • Syvende himmel

  Unn deg et deilig pusterom fra hverdagens kjas og mas. Kroppen poleres med mineralrike salter, og deretter blir du smurt inn med varm, mineralrik leire og pakket inn i varmeteppe. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen i det ytre hudlaget, fjerner døde hudceller og gir deg ny, glatt og frisk hud. Den dyprenser, avgifter og lindrer såre ledd og stive muskler. En himmelsk opplevelse. Tid: 60 min.

 • Wahwah action

  Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Behandlingen virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betent acne. Deretter får du en avsluttende maske med alger som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden. Tid: 60 min.

 • Voks bikini

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid 15 mIn.

 • Wahwah Nirvana (Par & singel)

  Nirvana kan tas både som enkeltbehandling og parbehandling. Badekaret fylles opp med varmt vann tilsatt velduftende, essensielle oljer som virker beroligende og avslappende på kropp og muskulatur. Oppdriften i vannet gir deg følelsen av å sveve i en behagelig vektløs tilstand. Tid: 30 min.

 • Wahwah 007

  Det er ikke bare på film det lønner seg å ha et velpreparert ansikt. Etter en grundig rens med peeling og fjerning av døde hudceller, framstår du med velpleid friskhet og utstråling. Huden blir behandlet med damp, dyptvirkende produkter og en ansiktsmaske spesielt tilpasset menn. Dette stimulerer blodsirkulasjonen og gjør huden sunn og spenstig. Det hele avsluttes med en behagelig, avstressende massasje av nakke og skuldre. Tid: 60 min.

 • Wahwah on the rocks

  Len deg tilbake, slapp av og nyt en behagelig massasje med varme lavasteiner. Steinene blir brukt med tyngde og smidighet, og løser opp stiv og stresset muskulatur. Wahwah on the rocks gjør deg opplagt og full av fornyet energi. Tid: 60 min.

 • Wahwah style

  Med Wahwah style får du lagt en profesjonell, stilig makeup. I tillegg kan du også få veiledning i makeup-teknikker og produktvalg. Tid: 60 min.

 • Wahwah blink blink

  Øynene speiler sjelen, sier man. Travle dager og sene kvelder kan lett merkes på utseendet ditt. Du blir trett og matt i blikket med ”bæreposer” under øynene. Wahwah blink blink gir deg glimtet tilbake. Den reduserer hevelser, poser, rynker og mørke ringer rundt øynene. Behandlingen gir deg tindrende klart blikk og fjerner sporene etter et hektisk liv. Tid: 45 min.

 • Wahwah step-by-step

  Gjennom vårt personlige Skin Trim-program hjelper vi deg til å finne et (gratis ved førstegangsanalyse) pleie/selvpleie-program som er spesielt tilpasset din hud. Step-by-step består av studiobehandlinger og et vedlikeholdsprogram som du selv følger opp hjemme. Vi gir veiledning i hvordan du kan holde huden din frisk og fin, ikke bare når du er 20, men også når du er 30, 40 og 60 år. Tid: 30 min.

 • Wahwah on the rocks, kropp

  Massasje med varme lavasteiner som gir fra seg behagelig, avspennende varme under behandlingen. Steinene blir brukt med tyngde og smidighet for å løse opp stiv, støl og stresset muskulatur. Hele kroppen føles myk, smidig og klargjort for å starte på ny frisk. Tid: 60 min.

 • Wahwah “ja” brudebehandling

  Denne behandlingen jevner ut pigmentene i huden, slik at du får fin glød og et strålende friskt utseende. Egner seg ypperlig for alle som skal gifte seg, eller som ønsker en frisk, sunn ”look”. Terapauten bruker en kremmaske, Absolute Pearl, som gir huden ny vitalitet og en jevn, fin glans. Tid: 75 min.

 • Aromasoul middelhavsmassasje

  En varm, bølgende massasje som får puls og blodstrømmer til å gjenfinne sin behagelige og naturlige rytme. Tid: 75 min.

 • Fillers/restylane

  Med fillers kan man korrigere bl.a. lepper, kinnbein og dype rynker. Konsultasjonene og behandlingene vil bli utført i studio og tar ca. 30 minutter. Gratis konsultasjon. Fra kr. 2300,- per behandling. Obs: Gjelder ikke St.Hanshaugen. Priser: Restylane - injeksjon mot rynker 1 sprøyte Restylane, 0,5 ml 2 300,- 1 sprøyte Restylane, 1,0 ml 3400,- 1 sprøyte Restylane, 1,5 ml 4700,- 1 sprøyte Restylane, 2,0 ml 5 500,- 1 sprøyte Restylane, 3,0 ml 1 etterfyllingssprøyte Restylane (etterfylling innen 3-4 uker) 2500,- les mer

 • Wahwah thriller

  En to-timers opptur når du føler deg trett og sliten. Wahwah thriller er en behandling som gir hele kroppen et herlig kick. Behandlingen starter med varmt fotbad, fotmassasje og fotpleie. Deretter får du avspennende rygg- og nakkemassasje med dybdemassasje av muskelknuter og ømme punkt. Det hele avsluttes med en herlig oppkvikkende ansikt- og hodebunnsmassasje. Tid: 120 min.

 • Wahwah polish

  Wahwah polish frisker opp gusten, grå hud med dårlig sirkulasjon og grove porer. Huden blir slipt med fine krystaller, som tilfører den friskhet, fornyelse og glans. Behandlingen gjør huden din glatt, myk og klar for å absorbere det den trenger av oppkvikkende, pleiende produkter. Tid: 30 min.

 • Voks legger og bikini

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 30 min.

 • Wahwah evergreen

  Dette er en vedlikeholdsbehandling som utsetter hudens aldringsprosesser. Den består av en aktiv anti age-behandling og avslappende massasje av ansikt, nakke, skuldre og armer. Vi benytter en massasjemetode som øker og forbedrer effekten av anti age-behandlingen. Produksjonen av elastin og hyalaronsyre i huden øker. Takket være bedre sirkulasjon og tilførsel av oksygen gjenvinner huden sin friskhet og elastisitet. Med evergreen beskytter du hudcellene mot skadelig påvirkning av stress, forurensing, sol- og skjermstråling. Tid: 75 min. les mer

 • Leading Lady (over 45)

  Etter som årene går bør vi ta ekstra godt vare på huden vår. Det er ikke bare kroppen som trenger aktivitet for å holde seg i form. Huden trenger det også. Leading Lady aktiviserer og stimulerer hudvevet på en måte som gir gode og godt synlige resultater. Behandlingen har en sterk antioxidant effekt, som gjør huden sunn og frisk og øker fastheten vesentlig. Denne Wahwah-behandlingen er vår aller beste anbefaling for voksne kvinner og menn. Vi anbefaler kur på 4 behandlinger. Da betaler du kun for 3. les mer

 • Pakkepris Aromasoul

  Pakkepris ved gjennomføring av hele opplevelsesreisen Aromasoul-massasje kan også oppleves i en serie, hvor du f.eks. tar en behandling og reiser gjennom ulike kulturer hver uke ved 4 behandlinger.

 • Voks legger og lår

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 30 min.

 • Back to the future

  Er huden din blitt tørr og ”oppildnet” etter mange timer foran dataskjermen? Back to the future fjerner stressymptomer og fuktighetsmangel. Den bekjemper “dataslitasjen” som de frie radikalene påfører huden din. Huden blir fuktfylt, rolig, frisk og balansert. Tid: 60 min.

 • Botox

  Konsultasjonene og behandlingene vil bli utført i studio og tar ca. 30 minutter. Gratis konsultasjon. Fra kr. 1990,- per behandling. Obs: Gjelder ikke St.Hanshaugen. Priser:  1 område 1 990,- 2 områder 3 300,- 3 områder 4 200,- Fakta om Botox (Botulinumtoksin) Toksiner er de mest brukte injeksjonsbehandlingene i verden, og brukes til å svekke mimisk muskulatur i ansiktets øvre del slik at rynker glattes ut. De mest vanlige områdene er mellom øyenbrynene, panne og rundt øynene. Effekten varer vanligvis 3-6 måneder, og behandlingen kan gjentas. les mer

 • Wahwah Glow & go

  Behandlingen for den travle og moderne mannen eller kvinnen som ønsker å være den beste versjonen av seg selv, samtidig som de håndterer daglig stress, og andre uunngåelige, kritiske faktorer ved bylivet. Wahwah Glow & Go adresserer alle de vanligste stressrelaterte tegnene, som dehydrering, blasshet, imperfeksjoner, fine linjer og rynker, og bremser ned livsstilsaldring, en prosess forårsaket av det moderne, hektiske, urbane liv. Tid: 45 min.

 • Cleopatras bad

  Synk ned i et faraoisk bad av roseblader, eteriske oljer og sensuelle dufter. Og mens du filosoferer over hvor Cleopatra hadde sin legendariske skjønnhet fra, tilfører vi en blanding av honning og melk som har gjort underverker for kropp og sjel siden tidenes morgen. Tid: 30 min.

 • Wahwah DELUXE

  Etter denne luksusopplevelsen begynner du å forstå hva det betyr å bli behandlet som en gudinne. Wahwah deluxe starter med et gammelt polynesisk rituale for pleie av hender og føtter. Føttene blir vasket med friske roseblader og dekket av en maske som lindrer smerte og stimulerer blodsirkulasjonen. Så blir hendene myket opp og pleiet med eksfolierende produkter som ”smører” hudcellene og tilfører fuktighet. Neste luksusopplevelse er en utsøkt ansiktspleie som gir glatt, sunn og skinnende hud. Etter en deilig rygg- og nakkemassasje med varme lavasteiner kan vi love at du føler deg frisk, avslappet og fornyet fra topp til tå! les mer

 • Aromasoul indisk spa

  En holistisk pleie av hele mennesket, en rituell spabehandling for både kropp og sjel. Behandlingen innledes med sansepåvirkninger som maner bort stress og spenninger for å komme fram til perfekt balanse og behagelig ro. Andre del av behandlingen fremkaller dyp avslapping ved å stimulere kroppens marma-punkt. Dette er krysningspunkt for vitale kroppsdeler som nerver, ben, sener, blodog lymfeårer og ligamenter. Marmapunktene er koordineringspunkt som bestemmer om alle kroppsfunksjoner virker som de skal. Dette er en behandling der vann, punktmassasje og stimulering av kroppens overflateenergi leder fram til en behagelig følelse av fullkommen likevekt og harmoni. les mer

 • Wahwah skinsurf

  En kombinasjonsbehandling med terapeutisk bad og kroppsmassasje. Bad med vannjetstråler og varmt vann tilsatt velduftende, essensielle oljer gir deg avslappende massasje over hele kroppen: sirkulasjonen øker, huden blir myk og fuktet, og stive muskler og ledd mykes opp. Det hele avsluttes med en herlig massasje med varme steiner, som føres over kroppen med tyngde og smidighet. Behandlingen stimulerer kroppen til å gjenopprette balansen, øke forbrenningen og gi deg ny energi. Tid: 90 min.

 • Wahwah backwork

  Effektiv ryggmassasje som løser opp muskelknuter og spenninger i nakke og skuldre. Tid: 30 min.

 • Wahwah Keeper

  Wahwah Keeper stopper tilløp til slapp hud, reduserer overflaterynker og gir et glattere, friskere utseende. Huden blir slipt med små, fine krystaller som stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer hudens evne til å absorbere fukt og fett i etterkant. Wahwah Keeper tar godt vare på huden og holder aldringstegnene på avstand. Tid: 60 min.

 • Wahwah new wave

  Et friskt fornyelsesprogram for hele kroppen. Behandlingen starter med mineralrik dødehavsinnpakning før kroppen poleres med peelende mineralsalter. Deretter blir den smurt inn med varm leire og pakket inn i varmeteppe. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen og virker avspennende og energigivende på samme tid. Følges opp av en time med behagelig, dyp og kraftfull kroppsmassasje. Massasjen utføres med mange varierte grep som løser opp stive og ømme muskler. Deretter følger en god, klassisk ansiktsbehandling der vi bruker produkter som er tilpasset din hud. Huden får tilført viktige vitaminer og mineraler. Behandlingen avsluttes med en beroligende, fuktgivende ansiktsmaske. les mer

 • Wahwah Nybakt

  Nybakt innledes med at huden blir polert med rensende fruktessenser. Deretter blir du balsamert med en silkemyk maske av frukt, vitaminer og fuktighetsgivende ingredienser. Tilførselen av naturlige vitaminer og mineralsalter gir deg fuktfylt, silkemyk og glatt hud. Rikelig med antioxidanter fra frukt- og grønnsakekstrakter gir huden en sunn friskhet og glød. Tid: 60 min.

 • Wahwah hat trick

  Hårfjerning med voks. Fjerner uønsket hår på en effektiv og profesjonell måte. Vi bruker behagelige spesialprodukter som lindrer og roer ned huden før og etter behandling. Pris, rygg/nakke: 520,-/750,- Tid: 15 min. / Tid: 30 min. Pris, mage: 520,- Tid: 15 min. Pris, bryst: 520,- Tid: 15 min.

 • Voks armer

  La Wahwah trylle bort tuster og buster, fjon og uønsket hår. Vi gjør deg finpusset og silkeglatt på en skånsom, profesjonell måte. Med i hokus pokus-behandlingen får du gode rensende og beroligende produkter før og etter voksing. Tid: 15 min.

 • Wahwah Madonna

  Med Madonna kan du pynte på utseendet, fremheve trekkene og endre personlighet. FARGE AV VIPPER Tid: 15 min. Pris: 360,- FARGE AV VIPPER OG BRYN Tid: 30 min. Pris: 480,- FARGE AV VIPPER OG BRYN, INKLUDERT FORMING Tid: 45 min. Pris: 570,- FORM AV BRYN Tid: 15 min. Pris: 290,- FORM AV BRYN I ANNEN BEHANDLING Tid: 15 min. Pris: 200,- FORM OG FARGE AV BRYN Tid: 15 min. Pris: 390,- FORM AV VIPPER/PERMANENT KRØLL Tid: 60 min. Pris: 690,- MAKE UP V/BEHANDLING Tid: 15 min. Pris: 350,-

 • Wahwah double

  Wahwah double er en parbehandling for to som vil ha en deilig velværeopplevelse sammen. Etter en avslappende og beroligende flyt i varmt aromabad, venter en herlig massasje av nakke og rygg. Wahwah double har en egen, harmonisk virkning på deg fordi du deler opplevelsen med noen. Tid: 60 min.

 • Wahwah finish

  Skal huden holde seg glatt, frisk og strålende trenger den jevnlig trim og fornyelse. I denne behandlingen blir huden massert med små kuler ladet med galvanisk strøm. Massasjen øker hudens gjennomtrengelighet og forbedrer opptaket av aktive ingredienser. Wahwah finish passer godt som finish til flere av våre spesialbehandlinger. Tid: 30 min.

 • Fit for fight

  Massasje av nakke og rygg for å løse opp stressknuter og ømme punkt. Gjennom dybdemassasje åpner vi opp for god blodgjennomstrømming i muskulaturen. Behandlingen bekjemper stressymptomer, fuktighetsmangel og slitasje, og lar huden få tilbake sin naturlige spenst, fuktighet, mykhet og balanse. Tid: 75 min.

 • Aromasoul middelhavsspa

  En behandling som reflekterer sjelen, varmen og energien i middelhavskulturenes ritualer. Samtidig er den inspirert av den avslappende, rensende og fornyende kraft som havet og havsaltene har på kroppen. Terapeuten bruker hender og aromatiske oljer i bølgende, rolige bevegelser som gir en dyp følelse av velvære. Så mye som 2/3 av menneskekroppen består av vann. Behandlingen skal finne de bevegelsene som er mest behagelige for kroppen, og som får puls og blodstrømmer til å gjenfinne sin naturlige, bølgende rytme. les mer

 • TIP TOP

  Tip top er et ekstra oppkvikkende, terapeutisk bad. Kroppen omgis av aromatiske oljer og algeekstrakter. Sterke vannjetstråler gir deg deilig, avslappende massasje over hele kroppen. Sirkulasjonen i huden øker, støle, ømme muskler og ledd mykes opp og kroppen føles myk og spenstig igjen. Huden blir tilført fuktighet og mineraler, og ansiktet får en herlig forfriskende maske mens du sitter i badet.  Tid: 30 min.

 • Aromasoul orientalsk spa

  For mer enn 3000 år siden oppstod Tui-na, en gammel kinesisk form for massasjeterapi. Denne massasjemetoden påvirker energispenningene i kroppen. I Aromasoul orientalsk spa bruker vi samme form for manipulering for å øke eller minske energinivået i ulike deler av kroppen. Primærfunksjonen til denne behandlingen er å bidra til å tømme energikanalene og øke blodstrømmen. Dette hjelper til å fjerne blokkeringer i sener og muskulatur, slik at indre organer fungerer normalt og naturlig. Tid: 2,5 timer les mer

 • Vippeextensions – volum

  Få lekre dådyrvipper med vippeextensions. Våre erfarne terapeuter gir deg glamorøse, men samtidig naturlige falske vipper. Tid: 120 min. Pris: 1770,-

 • Aromasoul orientalsk massasje

  Energipåvirkende massasje som fjerner blokkeringer i sener og muskulatur, slik at indre organer fungerer normalt og naturlig. Tid: 75 min.

 • Wahwah action

  Wahwah action er effektiv mot sorte prikker i huden, talgansamlinger og betent acne. Behandlingen består av en aktiv hudrens og peeling. Behandlingen vil også normalisere en hud som er i ubalanse. Til slutt får du en pleiende og forfriskende ansiktsmaske med produkter for menn. Om ønskelig gir vi deg veiledning i bruken av produkter for god ansiktspleie. Tid: 60 min. Bestill time ved å klikke på lenken under:

 • Aromasoul arabisk massasje

  Massasje som fremkaller dyp avslapping ved å stimulere vitale krysningspunkt i kroppen. Tid: 90 min.