fbpx

Medlemsklubb

Fri fra livsstilsubehaget

Wahwah liberation movement er for deg som vil ta innersvingen på kjas og mas og stress og kav. Du vil ha en krevende jobb. Du vil leve et aktivt, hektisk liv uten å bli synlig sliten og trøtt. Du vil ha med deg alt, og samtidig se ut som om du kommer rett fra ferie. Wahwah liberation movement er skapt for å befri deg fra ulempene og ubehaget som følger med en moderne livsstil.

Medlemsfordeler

For 145 kr pr måned (12 mnd. binding) mottar du en velkomstgave med 2 produkter verdt kr. 2600,- når du melder deg inn. Du mottar også et Wahwah ny-kort til verdi kr 1000,- som du kan gi til en venn som ikke har vært på Wahwah tidligere, og ikke minst du får behandlinger og hudpleieprodukter til medlemspris så lenge du er medlem. Hver måned vil det være eksklusive medlemstilbud som du kan benytte deg av.

Du kan være heldig å få overta avbestilte timer til en brøkdel av prisen. Som medlem kan du også arrangere oppussingsparty for dine venner helt gratis på Wahwah.

Medlemsbrev

Vi legger ut månedens medlemstilbud her hver måned. Om du ikke allerede er medlem i verdens mest behagelige frigjøringsbevegelse, så meld deg inn i dag. Gled deg til å vinne tilbake ditt gode, glade jeg. Klubben har allerede flere tusen medlemmer som gleder seg over alt hva klubben kan tilby.