fbpx

KORONAVARSEL

Her finner du viktig informasjon om hvordan vi skal sikre både kunder og ansatte sin trygghet.

Råd til deg som kunde er: Ikke kom til oss om du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om timen din og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri! Hold avstand til andre, folkehelseinstituttet krever trygg avstand mellom kunder og ansatte i salongen. Alle kunder skal vaske eller rengjøre hendene sine med antibac ved ankomst og ikke bruk mobilen. Mobiltelefonen er en potensiell smittekilde, og skal ikke brukes under besøket, men kan benyttes ved utsjekk/betaling. Len deg derfor tilbake og nyt en time digital detox!

Hos oss kan du være sikker på at vi er oppdatert på den nyeste informasjonen og at vi dedikert følger opp smittevernregler. Studioene blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger og det legges spesielt vekt på renhold av alle berøringsflater.

Alle våre ansatte har gjennomført e-læringskurset i smittevern hos NFVB som betyr at vi holder deres standard og er klassifisert som en TRYGG SALONG! En trygg salong er ikke en motsetning til en god opplevelse, tiden du er hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg.

For å minimere smittespredning oppfordres det også til å unngå å prate sammen under behandlingen. Vi gleder oss til å se dere og sammen klarer vi dette om vi forholder oss lojalt til de råd og krav vi får av helsemyndighetene. Velkommen tilbake!

Kilde: https://nfvb.no/

hud2-korona