Medisinsk beh

Wahwah_facebook_AD

Wahwah er stolte over å introdusere nytt samarbeid med Pastikkirurg1! Vi tilbyr nå leppeforstørrende- og Botulinumtoksin/muskelavslappende-behandlinger i studio i Bergen. Bestill en gratis & uforpliktende konsultasjon i dag!

Nå har vi 15% på alle leppeforstørrende- og Botulinumtoksin/muskelavslappende-behandlinger!

BOOK HER:

Xhibition
Klokkeslett: 16:00-19:00
Tilgjengelige datoer:  30. april / 14. mai / 28. mai

Kløverhuset
Klokkeslett: 14:00-17:00
Tilgjengelige datoer: 26. april / 24. mai / 7. juni

Åsane
Klokkeslett: 14:00-17:00
Tilgjengelige datoer: 3. mai / 31. mai

Lagunen
Klokkeslett: 16:00-19:00
Tilgjengelige datoer:  7. mai / 4. juni

Fakta om injeksjoner

Vi benytter kun markedets beste og mest utprøvde injeksjonsmidler. Denne behandlingen gjenoppretter elastisiteten og volumet i huden ved å etterligne hudens egne molekyler. Huden fylles ut, og behandlingen har god virkning på rynker og arr. Disse kan også brukes til å forstørre lepper og kinn. En behandling tar ca. 30 minutter, og resultatet kan sees umiddelbart.

Injeksjonene inneholder ikke giftstoffer og påvirker heller ikke ansiktsuttrykk eller mimikk. Injeksjonene brytes naturlig ned i kroppen og virkningen har varierende lengde, vanligvis varer behandlingen i 6-12 måneder.

Fakta om botulinumtoksin

Toksiner er de mest brukte injeksjons-behandlingene i verden, og brukes til å svekke mimisk muskulatur i ansiktets øvre del slik at rynker glattes ut. De mest vanlige områdene er mellom øyenbrynene, panne og rundt øynene.  Effekten varer 3-6 måneder.

Om kirurgene

Dr. Tom Inge Ørner er spesialist i plastikkirurgi og har arbeidet som privat kosmetisk kirurg i 25 år. Han har brystkirurgi, ansiktskirurgi og hud-behandlinger som sine spesialfelt. Plastikkirurg1 er den tredje klinikken Dr. Tom I. Ørner åpner i Bergen. Han arbeidet fram til sommeren 2017 ved Aleris Nesttun. Dr. Ørner har hospitert ved flere klinikker i hele verden.

Dr. Christian Busch er spesialist i plastikkirurgi  og har en PhD i behandling av føflekkreft. Han har arbeidet som kosmetisk kirurg fra 2006. Dr. Busch har kroppsformende kirurgi som sitt spesialfelt og er den legen i Bergen som har lengst og bredest erfaring med injeksjons-behandlinger. Han arbeidet fram til sommeren 2017 ved Aleris Bergen.